Честна игра !!!
|
|
---|---|
#1 Removed user | 13.12.2014 06:45 |
329 Posts |
Отварям тази тема която е дъвкана и дъвкана 1000 пъти колко честни играчи има в тази игра !!!! Ето например вчера последен кръг от шампионата в моята конференция 4 група 2 лига 1 разликата между моя отбор и отбора Pe6ondri е 3 точки да но аз имам лесен мач а той играе срещу Мечките със 80 коеф по-голям от неговия а при равен брой точки аз ставам 4-ти заради по-добрата голова разлика и за всеки случай му пиша на мечките как думата феърплей трябва да е на 1-во място във играта !!! И за моя голяма изненада какво виждам http://prntscr.com/5g8qe9 !!! Е докога такива мениджъри ще бъдат толелирани !!! Това е много грозно нещо !!!! За мене админа трябва наистина да погледне сериозно на нещата и такива отбори да бъдат сериозно наказвани а при повторни случай и блокирани , защото просто това допълнително убива играта и на практика я обезсмисля !!!! |
#2 Removed user | 13.12.2014 18:39 |
1014 Posts |
Сигурно ще си навлека гнева ти,но това не нарушава никакви правила.В мач без значение за Мечките пуска слаб състав.Това е навсякъде по света.Вярно че феърплея е нарушен,но това е част от играта.Още повече че те е победил :) Админа няма вина,че Мечките не е с титулярите.Решението е негово. |
#3 red scorpion | 13.12.2014 19:18 |
399 Posts
Since 22.05.2007 |
Игра без развитие---аз ако съм на твое място, ще си го запомня това и един ден ,като е силен отбора ти ,тогава ти ще си определящ фактор. Затова е по добре сега да си траеш. Мълчанието е злато--запомни го(beer) |
#4 Removed user | 13.12.2014 23:11 |
329 Posts |
Естествено му благодарих че беше толкова честен и му казах че след време ще му се отблагодаря(devil)(devil) по същия начин но това малко не обезсмисля ли играта ??? Все пак тази игра трябва да е за удоволствие а не да си правим мръсно един на друг отностно бекс не си ме разгневил да така не са нарушени правилата защото за такива просто не са направени никакви правила а трябва защото във реалния живот тоест във реалния футбол това не се толерира и не трябва да е част от играта !!! След 5-6 сезона ще го науча какво значи честна игра !!!! |
#5 Liverpool92 | 14.12.2014 19:10 |
1556 Posts
Since 09.07.2009 |
Не се толерира реално, но не виждам и да има и наказания за полягания на едни и скачания до кръв срещу други... няма да казвам какво имам предвид :D Иначе всичко се връща рано или късно ;) Успех ! |
#6 Removed user | 15.12.2014 21:48 |
1014 Posts |
Темата е приключена :) |